Betaalmethoden

Onze geaccepteerde betaalmethoden:

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling verloopt de betaling via een bankoverschrijving. U vindt het definitieve bedrag en de overschrijvingsgegevens op uw orderbevestiging, die u na het plaatsen van uw bestelling ontvangt van ons. Belangrijk: De aangegeven levertijd bij uw bestelling is pas geldig na ontvangst van de betaling op onze rekening. Betaling vooraf is gratis.

Het bedrag kan overgemaakt worden naar de volgende rekening:

A-Z Gartenhaus GmbH
IBAN: DE30600501010004638832
BIC: SOLADEST600
Landesbank Baden-Württemberg
Doel: Uw transactienummer (Voorbeeld: 987654321/123456-BE)

gh_betaling_kk

Creditcard (VISA, MasterCard, Maestro, American Express)

Betaal gemakkelijk met uw creditcard. Wij aanvaarden VISA, MasterCard, Maestro en American Express. De transactie wordt afgehandeld door onze betalingsdienstaanbieder Payone. Betaling per creditcard is voor u uiteraard gratis. Vergeet niet dat u het verificatieproces in twee stappen moet voltooien om de betaling van uw bestelling te voltooien. Wanneer u op "Bestellen met kosten" klikt, begint het verificatieproces, dat u afrondt met de app van uw bank of via sms doormiddel van een Tan. Houd hiervoor uw mobiele telefoon bij de hand. Dit proces is in overeenstemming met de Europese norm voor betalingsdiensten ("PSD2"), die tot doel heeft onlinebetalingen zo veilig mogelijk te maken voor alle deelnemers.

gh_betaling_pp57fb91d117c31

PayPal

Wilt u geen risico's nemen bij het online winkelen? Dat hoeft niet. Met PayPal bent u volledig beschermd. Ook het voortdurend opnieuw invoeren van uw bankgegevens en daarmee het doorgeven van uw persoonlijke gegevens in het bestelproces is niet meer nodig. Met PayPal zijn uw persoonlijke gegevens altijd veilig. Slechts met twee klikken kunt u de betaling voltooien. Ook kunnen we sneller aan de slag gaan met uw bestelling omdat uw betaling direct kan worden bevestigd. Als er problemen zijn met de levering, stelt de PayPal-kopersbescherming u bovendien veilig. De betaling via PayPal is gratis.

gh_zahlung_bancontact

Bancontact

Betaal met de vertrouwde online betaalmethode van uw eigen bank. De transactie met Bancontact kan worden uitgevoerd als u gebruik maakt van één van de volgende banken: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank, VDK Spaarbank.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Maison & Jardin producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend. Helaas kunnen wij geen internationale verzending bieden.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist..

Wil je nog steeds doorgaan?