øBeoordeling van de klant 4.75 / 5 (197)

Uw voordelen bij Maison et Jardin

Onze Van hout tuinhuisjes zijn stabiel, passen perfect in hun omgeving en voegen waarde toe aan elke woning. Of het houten Tuinhuis "alleen" wordt gebruikt voor de opslag van apparatuur en tuinmeubilair, een hobbyruimte of een extra plek om te ontspannen en tot rust te komen: Bij ons krijgt u Van hout tuinhuisjes in premium kwaliteit met een hoge pasnauwkeurigheid en alles uit één hand! U vindt uw droomtuinhuis gegarandeerd in ons ruime assortiment van bijbehorende kits. Vergelijk nu onze 1.000 verschillende tuinhuismodellen!

Wat voor tuinhuizen zijn er?

Of het nu gaat om klassieke tuinhuizen in alpenstijl met zadeldak, lessenaardak of moderne gereedschapsschuur met plat dak, hier vindt u tuinhuizen van de meest uiteenlopende types: met Terras houten paviljoenshouten paviljoen grillpaviljoens. Tot onze meest populaire merken behoren de tuinhuizen van Lasita maja en Palmako.

De selectie van hout tuinhuisjes op Maison-et-jardin.be is qua grootte en uitstraling moeilijk te verslaan. Het breedte mogelijkheden omvat verschillende gradaties van stabiliteit van de bouwmaterialen: van 28 millimeter dikke houten wanden voor een relatief eenvoudige tuingereedschapsschuur als praktische en functionele opbergruimte, tot 70 millimeter voor een weekend en Blokhut, die het comfort van een compleet appartement kunnen bieden. Ook de grootte van de Bruikbare oppervlakte varieert van 3 vierkante meter voor een kleine opberghuisje tot 30 vierkante meter en nog meer voor tuinhuizen om in te wonen. Afhankelijk van de toestand van de tuin bieden wij het geschikte tuinhuisje aan. De verscheidenheid aan modellen is vooral te danken aan het materiaal hout, want vuren, grenen of lariks stralen gezelligheid uit en zijn tegelijkertijd zeer elastisch en (met de juiste houtbescherming) weerbestendig.

Hout is een ideaal, ecologisch en gezond bouwmateriaal voor een tuinhuisje, want: - Hout kan worden verwerkt zonder gebruik te maken van schadelijke stoffen. - Het houten tuinhuis heeft een hoge thermische isolatie.

 • Het is zeer duurzaam.
 • Hout straalt warmte uit.
 • Het hout voor onze tuinhuizen is afkomstig uit de lokale bosbouw, die onder ecologische aspecten duurzaam wordt beheerd.
 • Hout kan individueel in de gewenste kleuren worden geschilderd.

Houten tuinhuisjes zijn meestal gemaakt van zachthout zoals sparren of lariks, omdat deze houtsoorten in de lokale bossen veel voorkomen en snel groeien. Ze zijn relatief Harz en dus weerbestendig. Hardhout zoals beuk of es kan ook gebruikt worden voor de bouw van tuinhuizen, maar is veel duurder vanwege de beperkte beschikbaarheid. Om deze reden zijn de tuinhuizen van Maison et Jardin gemaakt van massief hout zoals sparrenhout, omdat dit hout bijzonder goed is in prijsvergelijking en kwaliteit.

Voor alle van hout tuinhuizen geldt echter: onderhoud is the be-all and endall. Om te voorkomen dat de gereedschapsschuren door vocht verkleuren of schimmelvorming ontstaan, moet het houten tuinhuisje voor het eerste gebruik worden behandeld met een houtverduurzamingslak. Vooral belangrijk: schilder alle Raam en Deur altijd exact, zowel van binnen als van buiten, anders kan het hout hier in de loop van de tijd vervormen. Voor iedereen die zich direct in het tuinhuis wil ontspannen, biedt Maison et Jardin ook voorgeïmpregneerde houten tuinhuizen aan.

Om ervoor te zorgen dat van hout tuinhuizen niet alleen voldoen aan de respectievelijke persoonlijke smaak, maar zich ook aanpassen aan de ruimtelijke omgeving, is de buiteninrichting van onze tuinhuizen zeer gevarieerd. Het begint met een eenvoudige, gesloten gereedschapsschuur met slechts één Deur en strekt zich uit tot een kleine tuinvilla met meerdere kamers, veel Raam en een eigen Terras. Voordat u uw tuinhuisje kiest, moet u zich dus precies afvragen wat uw wensen voor het houten tuinhuisje zijn en waar het zich moet bevinden. Maison et Jardin biedt u

 • houten tuinhuisjes van 28 mm tot 70 mm houten wanden
 • Vijfhoekige tuinhuisjes
 • Moderne en Design, zoals kubusvormige tuinhuizen
 • Van hout gereedschapsschuur
 • Tuinhuizen met Terras
 • Weekend en Blokhutten van Van hout
 • barbecue en barbecue


Alle tuinhuizen worden geleverd met een massief houten dak en een massief houten vloer van Messing- en groefplanken. U kunt kiezen tussen een Plat dak, Lessenaardak of zadeldak. En: de indeling van Raam en deuren is individueel aangepast aan het Design.

Zelfbouw of een geprefabriceerde kit?

Gewoon zelf het kleine Van hout tuinhuisje bouwen? Iedereen kan het doen. Verkeerd gedacht, want: als de statica niet klopt, als het hout niet vers en van goede kwaliteit is of als het vocht zich snel ophoopt door een slechte Planning, zult u niet lang van uw houten tuinhuisje genieten. Bovendien is de prijs van individuele houten panelen meestal hoger dan wanneer u een tuinhuisje koopt dat u zelf in elkaar zet. Als u geen geschikte Van hout tuinhuisjes of tuinhuisjes in ons aanbod vindt, bieden wij u ook de mogelijkheid om producten op maat te maken. Meer informatie vindt u in ons raadgever.

Waar moet ik op letten bij wintervaste tuinhuizen?

U moet de Wanddikte kiezen in functie van het doel van uw tuinhuis. Als u een winterhard tuinhuisje wilt, zijn Tuin met een wanddikte Wanddikte 28 mm geschikt. Als planten moeten overwinteren of mensen moeten Erna, dan moet het minstens een Tuinmm met een wanddikte 40-44 mm. Wij bieden ook Tuin aan met een wanddikte 50-58mm,mm en mm. Bijzonder robuuste tuinhuizen kunnen ook een wanddikte 70 mm meer hebben.

In welke Maten zijn onze tuinhuizen beschikbaar?

U kunt onze tuinhuizen niet alleen kiezen op basis van het gewenste Design en de Wanddikte, maar ook op basis van de grootte. Als u liever iets kleins wilt, raden wij Tuin onze 3x3m Tuin en 3x4m tuinhuizen aan. Voor grotere tuinen zijn 4x4m Tuin of 5x4m houten huizen geschikt.

Weet u nog niet zeker of u een zomerhuis wilt kopen? Wij hebben voor u vier voordelen van een tuinhuis geselecteerd, die u kunnen helpen bij het maken van een keuze:

 1. Neem een vakantie in uw eigen tuin: het is geen lange reis en bij mooi weer is het de mooiste plek in de tuin van uw huis.
 2. Gebruik het tuinhuisje als Erna voor familie en vrienden als er geen plaats meer is in de gastenkamer.
 3. Stel het buffet voor uw tuinfeest op in het Maison et Jardinen creëer een comfortabele en tegelijkertijd regendichte zithoek met tafels en stoelen.
 4. Laat uw kinderen spelen in uw eigen tuinhuis! Kinderen kunnen veel plezier hebben in tuinhuisjes: Ze spelen er met vrienden in, brengen de nachten door op een luchtmatras alleen in het tuinhuisje en ontmoeten zo het ene of het andere tuinspook.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Maison & Jardin producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend. Helaas kunnen wij geen internationale verzending bieden.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist..

Wil je nog steeds doorgaan?